KAIWEI 930 homlokrakodó

Professzionális tervező és fejlesztő csapat munkájának következményeképpen alakultak ki mára a Kaiwei homlokrakodói, melyek robosztus erős kivitelükkel a mezőgazdaság, állatartás és telepi munkák mellett az építőipar számára is tökéletes megoldást nyújtanak. Az alkatrész optimalizálás miatt jellemző a Kaiwei 930-as modellekre is a túlméretezett alváz, valamint gémszerkezet, ami ezen rakodók tartósságát biztosítja.

Kaiwei rakodógépekre ezen felül jellemző, hogy szűk helyeken, kis fordulási sugárral is rugalmasan irányíthatóak. Hidraulikus szerkezetük a könnyű kezelhetőség mellett a megbízhatóság fókuszával lett kialakítva.

465

Garancia

Az általunk forgalombahozott rakodógépekre és minikotrókra minden esetben minimum 1 év garanciát vállalunk.

Szervizháttér

Szervizes csapatunk folyamatos kapcsolatban áll a gyártóval, így ügyfeleink számára a lehető leggyorsabb megoldásokat nyújtjuk

Alkatrészellátás

Folyamatos alkatrészellátással rendelkezünk, de a szüksges alkatrészeket azonnali, hazai készletünkről tudjuk biztosítani.

KAIWEI 930 homlokrakodó adatlap

Motor:YTO YT4B2-24,
Üzemanyag:Dízel
Lökettérfogat:4.500 cm3
Teljesítmény:60/82 kW/Le
Jelleg:Új
Sebességváltó:Automata
Hajtás:Összkerék
Bruttó emelési súly:2.000 kg
Önsúly:6.100 kg
Max emelési magasság:4,2m
Kanál kapacitás:1,2 m3
Hossz:5.800 mm
Szélesség:2.050 mm
Magasság:2.850 mm

Kérd ajánlatunkat

Elnyerte tetszését a rakodógép, vagy épp a készletekkel kapcsolatosan érdeklődne? Esetleg további kérdése lenne kollégáink felé? Vegye fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk mielőbbi válaszolni!

KAIWEI 930 homlokrakodó galéria