Carter minikotró

A Carter egy 2004-ben alapított, jelentős háttérrel rendelkező vállalat, amely lánctalpas minikotrók gyártására szakosodott. Ebből adódóan méltán keresettek a minikotró gépek a hazai vásárlók körében is. A termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak és a fejlesztőmérnökök folyamatosan a vevői visszajelzések alapján dolgoznak azon, hogy egyre jobb és jobb megoldásokkal szolgálhassák a vásárlókat. Ezen minikotrók a hazai vásárlók körében is népszerűek, köszönhetően a magas minőségi elvárásoknak való megfelelésüknek és a fejlesztőmérnökök folyamatos munkájának, akik a vevői visszajelzések alapján törekednek egyre jobb megoldásokkal szolgálni.

Kérdése, kérése esetén vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik segítségére lesznek!

Garancia

Az általunk forgalombahozott rakodógépekre és minikotrókra minden esetben minimum 1 év garanciát vállalunk.

Szervizháttér

Szervizes csapatunk folyamatos kapcsolatban áll a gyártóval, így ügyfeleink számára a lehető leggyorsabb megoldásokat nyújtjuk

Alkatrészellátás

Folyamatos alkatrészellátással rendelkezünk, de a szüksges alkatrészeket azonnali, hazai készletünkről tudjuk biztosítani.

Carter minikotró készletről

CARTER CT12 YANMAR MOTOR minikotró

CARTER CT12 minikotró

Motor: Yanmar 3TNV70/Euro 5
Üzemanyag: Dízel
Lökettérfogat: 854 cm3
Teljesítmény: 10/14 kW/Le
Önsúly: 1.200 kg
Max munkaeszköz magasság: 2,075 m
Max. ásási mélység: 1.600 mm
Hossz: 3.053 mm
Szélesség: 850 mm
Magasság: 2.450 mm

CARTER CT18 YANMAR MOTOR minikotró

CARTER CT18 minikotró

Motor: Yanmar 3TNV70/Euro 5
Üzemanyag: Dízel
Lökettérfogat: 854 cm3
Teljesítmény: 10/14 kW/Le
Önsúly: 1.900 kg
Max munkaeszköz magasság: 2,300 m
Max. ásási mélység: 2.110 mm
Hossz: 3.867 mm
Szélesség: 1000 mm
Magasság: 2.313 mm

CARTER CT26 minikotró

Motor: Yanmar 3TNV80F Euro 5
Üzemanyag: Dízel
Lökettérfogat: 1267 cm3
Teljesítmény: 15.2/21 kW/Le
Önsúly: 1.267 kg
Max munkaeszköz magasság: 2,742 m
Max. ásási mélység: 2.485 mm
Hossz: 4.159 mm
Szélesség: 1550 mm
Magasság: 2.560 mm

CARTER CT36 minikotró

Motor: Yanmar 3TNV88F/euro 5
Üzemanyag: Dízel
Teljesítmény: 18,2/25 kW/Le
Önsúly: 3.750 kg
Max munkaeszköz magasság: 3,460 m
Max. ásási mélység: 3.105 mm
Hossz: 4.920 mm
Szélesség: 1.720 mm
Magasság: 2.550 mm

Az általunk forgalmazott minikotró és midikotró modellek a kiemelkedően jó ár érték arány mellett a terhelhetőségükkel és sokrétű felhasználhatóságukkal is kiemelkenek. Akár földmunkálatok során árok ásáskor, gödör ásáshoz, talaj kiegyenlítéshez, gyökér kitépéshez, lazításhoz, akár anyagmozgatáshoz is kitűnő megoldást nyújtanak. A választható adapterek gyorscsatlakozásának köszönhetően a mini markolók akár lyukfúrás, különféle előkészítő munkálatok során is gyors segítségünkre lehetnek.

Mini markológépek az építőiparba

Gépeink tökéletes megoldást nyújtanak az építőipari cégek számára is. Mini markoló konstrukcióink könnyedén szállíthatóak és jól terhelhetőek.

Mini markoló földmunkálatokhoz

A mini markolók akár földmunkálatok, kertépítések során tökéletes megoldást nyújtanak a hozzávaló adapterekkel, melyek gyors cserét is lehetővé tesznek.

Építőipari gépek készletről

Hazánkban az elmúlt években a hatékonyság növelésének érdekében, valamint a munkaerő hiányból adódó kapacitás növelésének érdekében egyre nagyobb szerepet kapnak a minikotrók és ezálltal termékeink is egyre több helyre jutnak el. A Carter megbízhatósága és gazdaságos üzemeltetése miatt hamar vált sokak kedvencévé. Kompakt kialakításuk, könnyebb szállíthatóságuk még erős kivitelük miatt széles körben alkalmazhatóak, akár a szűkebb helyeken is.

Az önjáró kotró-rakodó gépeket széles körben alkalmazzák a földdel kapcsolatos munkák elvégzésére, mivel a kitermelés, árok ásás, gödör ásás jóval rövidebb idő alatt valósítható meg segítségükkel, mint más módon. Tavak, medencék ásása mellett öntöző csatornák, patakok medrek kotrására is tökéletesek ezen modellek a hosszú kanálgémes kialakításból adódóan. A kotrók a lánctalpas kivitelből adódóan a nehezebb körülmények között is jól tudnak mozogni.

Ügyfeleink között változtatosan találhatóak meg építési cégek, vállalkozók, gazdaságok, mivel a minikotrók is széles körben hasdználhatóak különöző földmunkákra: kitermelésre, ásásra, alapozásra, de az önjáró kotrók akár meder tisztításra, mélyítésre is segítségére lehetnek. A mini kotrógép a homlokrakodó mellett az építő ipari gépek között talán a legkeresetebbek. Ha segítségére lehetünk a megfelelő eszköz kiválaszátásában keresse bizalommal kollégáinkkat!