Rakodógép – kedvező árak – azonnali készletek

Rakodógép kínálatunkban több népszerű márka eszközei között biztosan megtalálja megtalálja az Ön és gazdasága, telepe, cége számára szükséges gépet. Törzscsuklós, teleszkópos és mini teleszkópos homlokakodógépek is elérhetőek készletünkről kimagasló ár érték aránnyal. Nálunk a legmegbízhatóbb megoldásokat találja. E mellett kínálatunkban Carter minikotrók közül is tud választani.

A rakodók közötti választásban tapasztalt kollégáink segítségére lehetnek, valamint szakképzett szervizhátterünk és azonnal elérhető alkatrés készletünk garantálja, hogy a vásárolt gépet hosszútávon gazdaságosan működtethesse.

Garancia

Az általunk forgalombahozott rakodógépekre és minikotrókra minden esetben minimum 1 év garanciát vállalunk.

Szervizháttér

Szervizes csapatunk folyamatos kapcsolatban áll a gyártóval, így ügyfeleink számára a lehető leggyorsabb megoldásokat nyújtjuk

Alkatrészellátás

Folyamatos alkatrészellátással rendelkezünk, de a szüksges alkatrészeket azonnali, hazai készletünkről tudjuk biztosítani.

Munkaeszközök készletről

Minden kiegészítő és adapter, ami aszükséges lehet a mindennapi munkák, feladatok elvégzéséhez.

Taian teleszkópos rakodók

Ha teleszkópos rakodó beszerzésében gondolkodik, akkor az Ön számára a legjobb megoldást a Taian gyártja. A gyártón kívül két fajta kínai gyártó létezik, az egyik, aki sikertelenül tovább próbálkozik teleszkópos rakodó gyártásával, valamint a másik, aki pedig megveszi a Taian-tól a gépet és más márkanévvel, adattáblával ellátva forgalmazza azt a piacon. Mi maradtunk az eredeti, legnagyobb múltú, mindenki által csak követett megbízható gyártónál.

TAIAN homlokrakodók
KAIWEI rakodógépek

Kaiwei homlokrakodó

A Kaiwei 8.000db törzscsuklós rakodógépet gyárt évente. Komoly, kiforrott műszaki háttérrel rendelkezik, átgondolt folyamatokkal, tökéletesített megoldásokkal. Gépei a konkurencia gyártmányainál erősebbek, robusztusabbak, elkészítésük során a gyártó vastagabb anyagokat alkalmazott. Jellemző a kategóriában, hogy pl. a Kaiwei 916-os 3,6 m-es emelési magassággal rendelkezik, ami 20%-kal nagyobb a konkurenciánál, így a 4. sor körbála rakodására is alkalmassá teszi a gépet. A Kaiwei 930-as 4,2 m-es rakodási magassággal rendelkezik, ami messzemenőkig több, mint más konkurens gépek emelési kapacitása. Ezért forgalmazzuk a Kaiwei rakodóit ügyfeleink nagy megelégedésére.

EVERUN rakodógépek

Az Everun ER szériája szintén egy kínai tervezésű rakodógépcsalád. A gyártó rakodói jelen vannak Európa számos országában. Gyártmány palettája igen széles, homlokrakodó gépeken kívül kínálnak targoncákat és kotró-rakodókat is. A gyár nagy hangsúlyt fektet a dizájnra is, ebből adódóan ezen kínai gépek hasonlítanak leginkább az európai rakodókhoz úgy küllemben, mint kidolgozottságban.

EVERUN rakodógépek
minikotró

Carter minikotró

Üzletpolitikánk szerint igyekszünk megkeresni ár fekvésben és minőségben is azon a gyártók termékeit, amelyeket megfizethető módon tudunk ügyfeleinknek ajánlani. Ennek eredményeként kerültek a termékpalettánkra a Nante minikotró gépei, melyeket több nagy gyár saját termékeként forgalmaz.

Rakodógép – építőipari gépek nagy választéka

Rakodógép kínálatunkban szinte minden munkafolyamathoz megtalálja a legmegfelelőbb gépet és a szükséges kigészítőket, adaptereket. Ezzel kapcsolatosan szakértő kollégáink állnak rendelkezésre! A csapatunk mögött álló óriási szakmai tapasztalat okán biztosan állítjuk, hogy meg fogjuk találni az Ön számára a leghatékonyabb rakodógép kostrukciót.

A rakodógépek és építőipari gépek különböző típusai sok célra alkalmasak lehetnek, főleg, ha adaptereket is beszerzünk a gépek mellé. Így a változatosan ellátható munkák már nem csak az építőiparra korlátozódnak, hanem a mezőgazdaságra is kiterjedhetnek, mind az állattartás, mind a növénytermesztés során adódó feladatok ellátására. Az önjáró rakodógépek ,homlokrakodók felhasználása rugalmasabb nem feltétlen csak a rakodási, árú és anyagmozgatási célokra használhatóak. A gépeink között találhatóak olyan modellek melyek bontási feladatokra, fűnyírásra, területrendezésre és tisztításta is kifejezetten jó megoldásként választhatóak.