KAIWEI homlokrakodó gépek

A gyártó éves szinten 8.000 rakodót gyárt le, főként belpiacra. Professzionális tervező és fejlesztő csapat folyamatos munkájának következményeképp alakultak ki mára a KAIWEI homlokrakodó gépei, melyeken folyamatosan dolgoznak az egyes vevő és felhasználói visszajelzések alapján. A Kaiwei gépek Shandong tartományban készülnek el és fejlesztésük során kiemelt cél, hogy a gépek a kapható termékek között az egyik legerősebb és tartósabb alternatívát nyújtsák. Mivel a fő gyártmányok nagyobb, robosztusabb gépek az építőipar számára is tökéletes megoldást nyújtanak. Az alkatrész optimalizálás miatt jellemző a Kaiwei 916 és 930-as modellekre is a túlméretezett alváz, valamint gémszerkezet, ami ezen rakodók tartósságát biztosítja.

Kaiwei rakodógépekre ezen felül jellemző, hogy szűk helyeken, kis fordulási sugárral is rugalmasan irányíthatóak. Hidraulikus szerkezetük a könnyű kezelhetőség mellett a megbízhatóság fókuszával lett kialakítva.

Rakodógépeinket akár mezőgazdasági munkákhoz, akár az állattartó telepek anyagmozgató tevékenységeihez ajánljuk, de adott esetben alkalmasak kőzúzalék mozgatásához, teherautók töltéséhez és építőipari munkálatokhoz is erős, robosztus kivitelükből adódóan.

Kérdése, kérése esetén vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik segítségére lesznek!

Garancia

Az általunk forgalombahozott rakodógépekre és minikotrókra minden esetben minimum 1 év garanciát vállalunk.

Szervizháttér

Szervizes csapatunk folyamatos kapcsolatban áll a gyártóval, így ügyfeleink számára a lehető leggyorsabb megoldásokat nyújtjuk

Alkatrészellátás

Folyamatos alkatrészellátással rendelkezünk, de a szüksges alkatrészeket azonnali, hazai készletünkről tudjuk biztosítani.

KAIWEI homlokrakodó készletünkről

KAIWEI 916

Motor: XICHAI 4DW91
Üzemanyag: Dízel
Lökettérfogat: 2.543 cm3
Teljesítmény: 33/45 kW/Le
Sebességváltó: Automata
Hajtás: Összkerék
Bruttó emelési súly: 1.200 kg
Önsúly: 4.100 kg
Max emelési magasság: 3,6 m
Kanál kapacitás: 0,5 m3
Hossz: 5.100 mm
Szélesség: 1.850 mm
Magasság: 2.750 mm

KAIWEI 930

Motor: YTO YT4B2-24
Üzemanyag: Dízel
Lökettérfogat: 4.500 cm3
Teljesítmény: 60/82 kW/Le
Sebességváltó: Automata
Hajtás: Összkerék
Bruttó emelési súly: 2.000 kg
Önsúly: 6.100 kg
Max emelési magasság: 4,2m
Kanál kapacitás: 1,2 m3
Hossz: 5.800 mm
Szélesség: 2.050 mm
Magasság: 2.850 mm