Bemutatkozás

Cégcsoportunk Kárpát-medencei tevékenysége magában foglalja a mezőgazdasági gépgyártást, gépkereskedelmet, és szarvasmarha tartást is. Ezért határozottan állíthatjuk, hogy gyakorlati rálátásunk van arra milyen feladatokat tudunk rakodógépekkel a lehető legköltséghatékonyabban megoldani!

A probléma sajnos nem újkeletű, már sok éve adott: egyre kevesebb a képzett és dolgozni akaró munkavállaló. Ezért 2014-ben úgy gondoltuk, hogy ezt a gazdasági hátrányt szeretnénk mérsékelni, és magunkból, tapasztalatainkból kiindulva szeretnénk az olyan piaci szereplőket kiszolgálni rakodógépekkel, akiknek csak napi néhány órában szükséges azokat használni.

Értjük ezalatt az állattartó telepeket, más mező- és erdőgazdasági vállalkozásokat, és egyéb ipari termelőegységeket. Ezen gazdasági szereplők legtöbbször kisvállalkozások, árérzékenyek, nem tudják megfizetni az ismert nyugati márkákat. Ezért a megoldásért messzire kellett utaznunk egészen a Kínai Népköztársaságba, ahol számos gyártó termékeinek tanulmányozása után sikerület megtalálni azokat, akik ezt biztosították számunkra.

Itt találtunk olyan gyártókat, akik a kisebb gazdaságok számára fél vagy majdnem harmad áron tudnak a napi pár órás feladatok elvégzése szempontjából alkalmas rakodógépet – legyen az derékcsuklós vagy teleszkópos – kínálni. Ezt az állítást alapos piackutatás és több, mint tíz kínai gyár látogatása előzte meg.

Nagyon fontosnak tartottuk, hogy személyesen tapasztaljuk meg honnan jönnek a gépek, rendelkeznek-e valós gyártói háttérrel, megfelelő logisztikai kínálattal, és nem utolsó sorban pontos, precíz alkatrész utánpótlással! Ismerve a piac elvárásait nem tudtunk csupán egy gyárral szerződni a rakodógépek több országot lefedő forgalmazására, ezért a következő négy gyártóval állapodtunk meg.

Cégünk a TAIAN, KAIWEI és EVERUN rakodógépek mellett minikotró gépek forgalmazásában is áll rendelkezésére!

Az egyes gépek mellett cégünk segítségére lesz a mindennapi munka során szükséges adapterek, munkaeszközök beszerzésében is.