Bemutatkoz√°s

C√©gcsoportunk K√°rp√°t-medencei tev√©kenys√©ge mag√°ban foglalja a mezŇĎgazdas√°gi g√©pgy√°rt√°st, g√©pkereskedelmet, √©s szarvasmarha tart√°st is. Ez√©rt hat√°rozottan √°ll√≠thatjuk, hogy gyakorlati r√°l√°t√°sunk van arra milyen feladatokat tudunk rakod√≥g√©pekkel a lehetŇĎ legk√∂lts√©ghat√©konyabban megoldani!

A probl√©ma sajnos nem √ļjkeletŇĪ, m√°r sok √©ve adott: egyre kevesebb a k√©pzett √©s dolgozni akar√≥ munkav√°llal√≥. Ez√©rt 2014-ben √ļgy gondoltuk, hogy ezt a gazdas√°gi h√°tr√°nyt szeretn√©nk m√©rs√©kelni, √©s magunkb√≥l, tapasztalatainkb√≥l kiindulva szeretn√©nk az olyan piaci szereplŇĎket kiszolg√°lni rakod√≥g√©pekkel, akiknek csak napi n√©h√°ny √≥r√°ban sz√ľks√©ges azokat haszn√°lni.

√Črtj√ľk ezalatt az √°llattart√≥ telepeket, m√°s mezŇĎ- √©s erdŇĎgazdas√°gi v√°llalkoz√°sokat, √©s egy√©b ipari termelŇĎegys√©geket. Ezen gazdas√°gi szereplŇĎk legt√∂bbsz√∂r kisv√°llalkoz√°sok, √°r√©rz√©kenyek, nem tudj√°k megfizetni az ismert nyugati m√°rk√°kat. Ez√©rt a megold√°s√©rt messzire kellett utaznunk eg√©szen a K√≠nai N√©pk√∂zt√°rsas√°gba, ahol sz√°mos gy√°rt√≥ term√©keinek tanulm√°nyoz√°sa ut√°n siker√ľlet megtal√°lni azokat, akik ezt biztos√≠tott√°k sz√°munkra.

Itt tal√°ltunk olyan gy√°rt√≥kat, akik a kisebb gazdas√°gok sz√°m√°ra f√©l vagy majdnem harmad √°ron tudnak a napi p√°r √≥r√°s feladatok elv√©gz√©se szempontj√°b√≥l alkalmas rakod√≥g√©pet – legyen az der√©kcsukl√≥s vagy teleszk√≥pos – k√≠n√°lni. Ezt az √°ll√≠t√°st alapos piackutat√°s √©s t√∂bb, mint t√≠z k√≠nai gy√°r l√°togat√°sa elŇĎzte meg.

Nagyon fontosnak tartottuk, hogy szem√©lyesen tapasztaljuk meg honnan j√∂nnek a g√©pek, rendelkeznek-e val√≥s gy√°rt√≥i h√°tt√©rrel, megfelelŇĎ logisztikai k√≠n√°lattal, √©s nem utols√≥ sorban pontos, prec√≠z alkatr√©sz ut√°np√≥tl√°ssal! Ismerve a piac elv√°r√°sait nem tudtunk csup√°n egy gy√°rral szerzŇĎdni a rakod√≥g√©pek t√∂bb orsz√°got lefedŇĎ forgalmaz√°s√°ra, ez√©rt a k√∂vetkezŇĎ n√©gy gy√°rt√≥val √°llapodtunk meg.

C√©g√ľnk a TAIAN, KAIWEI √©s EVERUN rakod√≥g√©pek mellett NANTE minikotr√≥ g√©pek forgalmaz√°s√°ban is √°ll rendelkez√©s√©re!

Az egyes g√©pek mellett c√©g√ľnk seg√≠ts√©g√©re lesz a mindennapi munka sor√°n sz√ľks√©ges adapterek, munkaeszk√∂z√∂k beszerz√©s√©ben is.