Szakértő gépszerelés az Ön igényeihez igazítva

Cégünk évtizedes tapasztalattal rendelkezik rakodógépek, mezőgazdasági és kommunális eszközök szervizelésében és tapasztalt csapatunkkal vállalunk mezőgazdasági- és kommunális gépjavítást helyszíni szerelés és műhelymunka keretében is.

Szolgáltatásainkat Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar, Bács-Kiskun, Pest, Békés, Csongrád és Szabolcs megyékben nyújtjuk.

Helyszíni szerelés és műhelymunka gyors segítségnyújtás

Tisztában vagyunk vele, hogy a baj a legváratlanabb helyzetekben jön, ezért csapatunk rugalmasan áll rendelkezésre akár helyszíni gépszerelés esetében is, ha úgy adódik, akár a mezőn, akár az építkezésen van, mi a helyszínre jövünk, és gyorsan, hatékonyan orvosoljuk a problémákat. Azonban a speciális igényeket és nagyobb javításokat műhelyünkben, a legmodernebb eszközökkel végezzük.

Tudjuk, hogy az idő pénz, főleg ha fontos gép kieséséről van szó váratlan helyzetben, ezért célunk, hogy a lehető leggyorsabban reagáljunk a hívásokra és megoldást nyújtsunk. Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk, nem csak rakodók tekintetében! Bármilyen mezőgazdasági vagy kommunális géppel kapcsolatos kihívást szívesen vállalunk.

Miért minket válasszon?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Forduljon hozzánk bizalommal! Várjuk jelentkezését telefonon, e-mailben vagy közvetlenül weboldalunkon keresztül. Legyen szó akut problémáról vagy rendszeres karbantartásról csapatunk áll rendelkezésére!